Werkplaats

Bij Vakgarage Mijdrecht werken echte vakmensen met veel technische bagage, die u bij bijna elk (auto)probleem weer snel en veilig op weg kunnen helpen. U kunt bij ons prima terecht voor onderhoud, APK keuringen, airco-service en reparatie aan uw auto. Wij zijn ook sterk en scherp in accu's, banden, uitlaten en trekhaken. Daarnaast hebben wij een inbouwservice van o.a. radio's, navigatie, bluetooth carkits en alarmsystemen.

Wachtruimte
Er is een wachtruimte aanwezig waar u kunt genieten van een gratis kopje koffie en waar ook wifi speciaal voor u beschikbaar is! 

Extra service
Wij willen u graag mobiel houden en bieden u, indien uw auto voor APK, reparatie en / of onderhoud bij ons staat, een GRATIS leenfiets of een elektrische (snor)scooter aan. Ook een vervangende auto kunnen wij snel voor u regelen, informeer gerust naar deze mogelijkheid.   

U kunt, indien u dat wenst, natuurlijk ook thuis of op het werk (in de Ronde Venen) gebracht worden. Kijk voor meer informatie op onze pagina over vervangend vervoer.

Voor het maken van een afspraak,reserveren of meer info kunt u bellen met 0297-281392 of mailen naar info@vakgaragemijdrecht.nl